Roma

Roma: een oude stad met een jonge uitstraling

Published in

Rome is allereerst een oude stad met veel cultuur: Castel San Angelo, Vaticaanstad, het Vaticaans Museum met Michelangelo’s plafondschilderingen in de Sixtijnse Kapel, het Forum Romanum, het Colosseum, de Spaanse Trappen en de Catacomben aan de Via Appia Antica. Dit is de historische kant van de stad. Daarnaast heeft Rome een opvallende jonge uitstraling. Vele trendy winkels, cafés, bars, restaurants, pleintjes met gezellige terrasjes, het overheerlijke en wereldberoemde Italiaanse ijs…en dit alles gesitueerd in een oogverblindend décor van oude Romeinse monumenten en overblijfselen uit een veelbewogen verleden.

Persoonlijk Rome biedt excursies voor kleine groepen.

Published in

Rome heeft oneindig veel prachtige ervaringen te bieden! Onderga de glorie van het oude Rome, laat je vervoeren door Bernini’s engelen, dwaal in onverwacht stille middeleeuwse straatjes, drink een echte cappuccino, stel je op de hoogte van de laatste Gucci’s, vind de rust in oude kerken of laat je overweldigen door de pracht en praal van het Vaticaan! Maar waar begin je? Hoe word je wijs uit al die verhalen, al die tijdperken, alles wat je zeker zou willen zien en alles wat ook heel interessant lijkt?

Persoonlijk Rome biedt uitgekiende begeleide reizen en excursies voor kleine groepen. De Beleef Rome reizen bieden het gemak van twee deskundige en onderhoudende gidsen met de vrijheid je persoonlijke invulling te geven aan je reis naar de Eeuwige Stad. Wilt u een paar dagen met familie of vrienden naar Rome? Of wilt u samen een weekendje weg? Met een Persoonlijke Gids ontdekt u meer van Rome. Wilt u liever zelf op pad?

Inhoud syndiceren